Pasen 2020

I.v.m. het Coronavirus kunnen er geen diensten gehouden worden in onze kerk. Daarom hebben we als gemeente bedacht dat we dan de diensten opnemen en via de site gaan uitzenden. We hebben van iedere dag een video gemaakt en die presenteren we dan, te beginnen op Witte donderdag. Vanaf 17.00 uur kunt u de dienst bekijken, we hebben voor dit tijdstip gekozen omdat we hopen dat er dan een beetje gespreid gekeken gaat worden om overbelasting van de site te voorkomen. Wilt u de liturgie meelezen dan kunt u deze downloaden en uitprinten. Onder het kopje liturgie staat de liturgie om uit te printen onder het kopje bekijken staat de link naar de dienst.  Vanweg het feit dat we niet fysiek kunnen collecteren vragen we u om het bedrag over te maken op:
NL05 RABO 0306001888 van de Diaconie PKN Lieren, ovv  Paascollecte

Onder de diensten vind u meer informatie over het collectedoel

Witte donderdag bekijken liturgie
Goede vrijdag bekijken liturgie
Stille Zaterdag bekijken liturgie
1e Paasdag bekijken Liturgie
     
Muzikaal intermezzo Bob Fillekes Luisteren Liturgie

Collecte

Onderwijs geeft kansarme kinderen toekomst (India)

Iedereen vindt het belangrijk om te weten dat je er mag zijn, gewoon zoals je bent. Dat is ook wat wij als kerk uitdragen: er is plaats voor iedereen ongeacht je afkomst.
Dat is India wel anders. Daar worden duizenden Dalit-kinderen gediscrimineerd en buitengesloten omdat ze niet bij een kaste horen. Samen met lokale partnerorganisaties wil Kerk in Actie deze kinderen helpen om uit de cirkel van armoede te komen en niet meer buitengesloten te worden. Ze zijn voor en na schooltijd welkom in een Bala Bata, een speciale dorpsschool. Daar krijgen ze huiswerkbegeleiding en muziek-, dans- en sportlessen. Zo krijgen ze meer zelfvertrouwen en verbeteren hun schoolprestaties. Ook wordt er gekeken naar de thuissituatie van de kinderen. Door deze liefde en aandacht ontdekken kinderen dat ze de moeite waard zijn.
Vandaag collecteren we voor dit werk, zodat jaarlijks bijna 4.000 kinderen een betere toekomst krijgen. We bevelen deze Paascollecte van harte bij u aan! Helpt u mee? Dank u wel!