De zondagsdienst

De morgendienst begint om 10.00 uur.
Aan het einde van de dienst is er een collecte de eerste collecte is voor de Diaconie met verschillende goede doelen de tweede is altijd voor de Kerk.

De liturgie word op de muur gepresenteerd via de beamer

Kindernevendienst
Mede ivm Corona zijn er al lange tijd geen kinderen in onze kerkdiensten in Lieren. Momenteel  mogen we gelukkig weer naar de kerk, zij het met beperkingen. Voorlopig starten we nog geen wekelijkse kindernevendienst op. Of daar weer behoefte aan is, bepalen we in het najaar van 2021. Voor de kinderen die de komende periode mee komen naar de kerk staat er achterin de kerk bij de koffietafel een bak met een Bijbel en Bijbelse kleurplaten, kleurtjes en stiften, leesboekjes en puzzelboekjes. Tijdens de preek mogen de kinderen achterin de kerk gaan kleuren of lezen. Of ze nemen wat mee uit de bak naar hun plek bij hun ouders.  Aan de ouders het verzoek om er na de dienst op te letten, dat de kinderen het weer hebben opgeruimd in de bak.

Oppas
Tijdens de morgendienst is er in het Trefpunt oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Koffiedrinken
Iedere eerste zondag van de maand is er na afloop van de morgendienst thee/koffie en limonade drinken in het Het Trefpunt.
Alle andere zondagen kunt u achterin de kerk een kopje koffie/thee of limonade drinken.
Verder is er volgens een rooster ook eens per maand bij een gemeentelid de gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken.